dinsdag, 14 augustus 2018

In Memoriam Leon Brouwers

meerssens_mannenkoor_300

Nauwelijks een week nadat wij Leon mochten huldigen met zijn 12 ½ jarig lidmaatschap bij ons koor moeten wij afscheid van hem nemen. Hiermee nemen wij afscheid van een trouw en zeer gewaardeerd lid.

Wij nemen ook afscheid van een markant persoon.

Leon was een echte allemans vriend, die zijn eigen wijze had waarmee hij een ieder in zijn omgeving benaderde, duidelijk, recht door zee, maar altijd met een ondertoon waarin een boodschap schuil ging “Neem het leven serieus maar overdrijf niet”, “Pluk de dag maar vergeet morgen niet”, enDenk aan je zelf maar vergeet de buren niet”.

Zo kenden velen Leon van uit zijn werkzaam leven als marktkoopman, anderen die hem mochten ontmoeten op een van zijn wandelingen waarbij hij intens kon genieten van alles wat zijn omgeving te bieden heeft en waarvan hij de ander graag deelgenoot liet zijn.

In ons koor hebben wij Leon leren kennen als een “vriend” waar je altijd een beroep op kon doen en iemand die precies wist wat het betekent lid te mogen zijn van een vereniging.

Leon, wij zullen je missen, bedankt voor de vele mooie momenten.

Wij wensen Jaan, Dennis en Familie veel sterkte bij dit verlies.

Leons_kraam_2

Bestuur en leden Meerssens Mannenkoor