maandag, 15 oktober 2018

Informatie over de Rommelmarkten

Wij willen eenieder danken voor de aangeleverde spullen voor de rommelmarkten. Tal van mensen, van binnen het Meerssens Mannenkoor maar ook zeker daarbuiten, hebben spullen aangeleverd. Wij danken eenieder nadrukkelijk voor de ondersteuning van ons koor.

De verkoop van deze spullen loopt uitstekend. De verkoop geschiedt via rommelmarkten, winkels, maar ook via het internet (marktplaats.nl).

Onderstaand een opsomming van enkele verkopen:
Zo zijn wij met vijf dozen boeken naar boekhandel De Slegte geweest, waarvan de opbrengst 115 euro was. Een aantal Perzische tapijten hebben wij naar Dickhaut Maastricht gebracht om daar te worden geveild.
Ook ontvingen wij van R.J. een oude damesfiets die binnen 1 uur voor 30 euro via Marktplaats was verkocht.
Vijftien traproedes werden via Marktplaats verkocht en opgestuurd naar Hardenberg: opbrengst 70 euro.
Een relaxstoel van J.CH. werd na zes weken via Marktplaats verkocht naar iemand uit Amsterdam. De stoel werd verzonden op een europallet (geschonken door P.Smeets): opbrengst 200 euro.
De verkoop via Marktplaats van vier boeken van Vincent van Gogh lukte helaas niet. Uiteindelijk hebben wij het Van Gogh Museum benaderd die deze graag wilde kopen voor 40 euro.
Een vest van het Meerssens Mannenkoor werd verkocht voor 5 euro naar iemand uit Baarn: "wie 't kleine niet eert is het .....".
Vier houten tuinstoelen gingen naar Breda: opbrengst 60 euro.
Een oude bronzen lamp werd via Marktplaats binnen 2 uur verkocht: opbrengst 90 euro.
Ook via Marktplaats werden een expansievat voor 17 euro en een lockmachine voor 40 euro verkocht. Verder gingen nog eens vijftien traproeden richting Hendrik-Ido-Ambacht: opbrengst 80 euro.

De verkoop gaat nog steeds door.

Nogmaals dank voor het aanleveren van de spullen en de inzet bij alle werkzaamheden!

Wiet Lemmens