dinsdag, 11 december 2018

De jaarmarkt en het MMK

Meerssens Mannenkoor pakte uit op de Jaarmarkt

Zoals u al kon lezen in de Geulbode van 28 augustus wilde het Meerssens Mannenkoor groots uitpakken op de Jaarmarkt van zondag 1 september jl.
Nou ja, wij hebben woord gehouden en inderdaad groots uitgepakt. Geen drie, maar liefst vijf kramen wist het koor te vullen met alle denkbare spullen die nog een tweede leven gegund waren. Door het prachtige weer en de goede organisatie van de Jaarmarkt werden onze kramen druk bezocht. En door het enorme aanbod vond iedereen wel iets van zijn of haar gading.

Daarnaast verkocht ons koor, in samenwerking met de Stichting "Vrienden van de Basiliek", de zogenaamde "Thuis kienkaarten". Door de inzet van met name Henriette Geraards konden veel kienkaarten verkocht worden, hetgeen zowel aan de Stichting als het koor ten goede kwam.

Door de geweldige inzet van de leden - en hun partners - van het Meerssens Mannenkoor kunnen wij terugzien op een zeer geslaagde Jaarmarkt 2013.
Heel veel dank ook aan degenen die het koor voorzien hebben van de nodige spullen. Voor de Bartholomeusmarkt van 29 mei 2014 zijn wij uiteraard weer op zoek naar bruikbare spullen waarmee u ons koor kunt ondersteunen. Wij kunnen alles gebruiken en zeggen niet snel nee!

Voor verdere informatie: Guido Severijns (043-3549494) en Wiet Lemmens (043-3580478).