Meerssens Mannenkoor
donderdag, 28 september 2023

Over deze website

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Artikelindex

De afgelopen jaren is de techniek om goede websites te bouwen, die tevens eenvoudig te onderhouden zijn, geweldig toegenomen. De "oude website" was lastig te onderhouden en daardoor erg persoonsgebonden. Bovendien voldeed hij niet meer aan de huidige technische eisen.

Gert_UphoffIn het project Korenonline, waarin een 30-tal leden van het KNZV-Limburg onder leiding van Gert Uphoff (1945), adviseur communicatie en informatie van het KNZV-Limburg, een website voor hun koor bouwden, was het nut van een CMS (Content Management Systeem) overtuigend aangetoond. Ook bouwde hij websites voor andere koren zoals voor het Kamerkoor Cantate en solisten zoals John Bröcheler. De sites worden vandaag de dag geheel door de opgeleide webmasters onderhouden.

Geleidelijk aan ontstond bij het MMK ook de behoefte om nieuws en mededelingen actueler te verspreiden en de nieuwe website biedt daar goede mogelijkheden voor. Vooral willen wij u attenderen op de mogelijkheid ons laatste nieuws automatisch te ontvangen.

Let opDit artikel bestaat uit meerdere hoofdstukken. Kies in de artikel index bovenaan deze pagina een onderwerp òf selecteer het gehele artikel door de optie alle pagina's te kiezen òf gebruik onderstaande navigatiemogelijkheid.