Meerssens Mannenkoor
zondag, 11 juni 2023

Het nieuws komt naar u toe

Deze website geeft u de mogelijkheid een abonnement te nemen op een berichtendienst die u waarschuwt als er een nieuw nieuwsbericht op de website werd geplaatst. Ook kunt u, zodra een nieuwe toevoeging aan de agenda heeft plaats gevonden, een seintje krijgen. En dit zijn slechts voorbeelden,

RSS icoon MicroSoftHet werkt betrekkelijk eenvoudig. Op sommige pagina's komt u dit icoon - of een variant daarvan - tegen dat, als u er op klikt, de berichtendienst (RSS) activeert. Vaak zit het icoon in de adresbalk van de pagina.
Uitsluitend die pagina's waarop u via de (RSS) berichtendienst een abonnement kunt nemen, tonen op het RSS symbool. Bij voorbeeld bij onderdelen van de Agenda en de index van het Nieuws.

RSS Icoon SafariKlik er op om de dienst voor die pagina te activeren. Lees desnoods dit artikel eens.
Na het aanklikken wordt u, afhankelijk van de browser die u gebruikt (Internet Explorer, Firefox, etc.) via een dialoogscherm in de gelegenheid gesteld het abonnement op deze rubriek te activeren. Veelal wordt u de mogelijkheid geboden het bericht in uw mailbox binnen te laten komen. Wilt u op beide rubrieken (Nieuws en Agenda) een abonnement dan dient u dat wel éénmalig, door op de betreffende pagina het RSS symbool aan te klikken, in te stellen.

Ons advies: doen!